Allerede 8. december! – og julegaveindkøb presser på

Endnu en gang er december, efter min mening, kommet alt for tidligt! – Jeg havde ellers troet at jeg for en gang skyld skulle være godt med mht. indkøb af årets julegaver.  Så vi kunne undgå en stresset julemåned, men sådan er det ikke blevet 🙂 Jeg mangler stadig mange julegaver, men jeg nægter at stresse over det.

En ting, som jeg dog har styr på, er julegaverne til prinsessen! – Mærkeligt, så er der altid en masse gode ideer til, hvad hun netop mangler. Tidligere har jeg haft meget fokus på, at der både skulle være praktiske ønsker og legetøjsønsker på ønskesedlen. Det kan jeg dog godt glemme i år 🙂 Eller det passer ikke helt, da en ny seng bl.a. er en af gaverne juleaften.

Jeg har altid svært ved at begrænse hendes ønskeseddel, og netop finde de perfekt ønsker til en pige på 2 år ( snart 3 år). Som forældre vil man jo helst finde det helt store hit for netop ens eget barn, selvom der aldrig er garanti for sådan noget.

Nedenfor kan I se inspiration til nogle ønsker, som jeg er helt vild med til børn i alderen 1 år, 2 årog 3 år til julen 2014. De forskellige ønsker findes både i en drenge og pigeudgave, hvis det ikke er unisex legetøj. (Jeg fremhæver selvfølgelig pigeudgaverne, da jeg selv har en pige. I kan finde drengeudgaverne under samme link nedenfor billedet). Nogle af tingene nedenfor er allerede store hit herhjemme, og andre af tingene er købt og pakket ind til juleaften.

julen2014

Dukke / klodser i træ / kuglebane i træ / MaMaMeMo legemad / løbehjul / Grimms Regnbue

aff.links

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.