Boligindretning går udenfor

Efteråret byder på hygge og stearinlys indendørs, men jeg kan alligevel ikke lade være med at tænde et lille lys udenfor i en lanterne, bl.a. så man kan byde sine gæster varmt velkommen med et flot varmt funklende lysskær i den kolde vintertid.

Igennem flere år har jeg haft mange forskellige lanterne, men i år har jeg fundet ud af, at jeg faktisk har mistets flere af dem pga. hård vind ved mine hoveddøre. Så jeg har i år været på jagt efter noget anderledes, og jeg har fundet dem!

2 STK. KÄHLER LYSHUSE

Kähler har sendt deres kendte lyshuse Urbania på gaden i år i en større udgave end tidligere. Det er simpelthen så smukke, og I kan se, hvordan de virkelig pynter på denne trappe. Ikke nok med at de kan bruges udenfor, som lanterne, men de kan faktisk også bruges indenfor. Bl.a. i samspil med de små udgaver, som har været på markedet i lang tid.

De er simpelthen så smukke, og de små udgaver har igennem længere tid haft stor succes i mange danske hjem. Jeg er vild med det nordisk stilfulde udtryk, som symbolisere det danske efterår og den danske vinter på fornemmeste måde.

Aff. links

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.