Chokoladekage – uden sukker, mel og mælk

IMG_4754

Ihh, i dag får jeg besøg af en skøn veninde! Glæder mig rigtig meget til bare at sludre og hygge. Så har også lige haft tid til at afprøve en opskrift på en chokoladekage uden mel, sukker og mælk

Opskriften lyder på en mellem størrelse kageform:

– 4 bananer
– 4 æg
– 8 dadler (uden sten og uden sukkerlage)
– 2 spsk olivenolie
– 300 g. hasselnødder
– 3 dl. kakaopulver (usødet naturligvis)
– 2 tsk. vaniljepulver (ikke at forveksle med vaniljesukker)

– Hasselnødderne kommes i en blender og blendes fint til
– Stenene fjernes fra dadlerne, som kommes i blenderes sammen med resten af ingredienserne
– Det hele blendes godt og kommes derefter i en smurt bageform.
– Bages 25-30 minutter ved 175 grader.

Resultatet blev en lækker velsmagende chokoladekage.  Tror jeg vil prøve at servere den med lidt frisk frugt til, når min veninde kommer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *