Den klassiske strømpe! Nu med lidt mere

Jeg har i dag været heldig, og få fat i en klassiker fra Hummel (eller næsten da😉). Den kendte Snubbie strømpe fra Hummel er nemlig kommet med uld. Jubii 🤗 Så vidt jeg ved er der heller ingen andre strømper, som er lavet i uld med dupper under. Det er virkelig nogle strømper jeg har ledt efter, og du kan få dem lige her, endda fragtfri.

Og hvorfor er jeg så vildt glad for det i dag? – ja, hvis du havde spurgt mig for 2 år siden, så havde jeg også været fuldstændig ligeglad. Forskellen fra for 2 år siden og i dag er at jeg er blevet mor for anden gang, og mindstmanden er bare rigtig god til uld. Han er en lille frossenpind, så jeg har svært ved at holde ham ordentlig varm. Det synes jeg at uldstrømper er med til at hjælpe på, men andre uldstrømper er meget glatte at gå rundt med, så de nye snubbie strømper fra HUMMEL er kort sagt FANTASTISKE. De findes udover de viste farver også i en smuk lyserød farve til pigerne.

Afg. Links

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *