Den nye Kawan and – Bidering

Har I set nyheden fra Hevea? Deres fine Kawan and er nu kommet i en fin bidering. Bideringen er, som anden, fremstillet i 100 % naturgummi og malet med naturfarver fra plantepigmenter. Den nye, sjove og bæredygtige bidering er håndmalet, og derfor er hver enkel bidering unik. Inspiration til anden, hvoraf bidering er en videreudvikling, kom fra et besøg til Heveas malaysiske fabrik og plantage hvor der færdes hvide ænder.

Hevea har endnu ikke offentliggjort, hvornår bideringen er i butikkerne! – Men du kan følge deres updates på facebook, her. Lige nu søger de bl.a. testere til bideringen, så hvis du har en dejlig baby, som kunne være en mulig testperson, så hop ind og meld dig til:)

Når Hevea køber naturgummi betales en procentdel af købsprisen til Malaysian Rubber Board, som til gengæld er med til at skabe en bæredygtig industri, hvor man bl.a. genplanter gummitræer. Flere og flere forældre til helt små børn sætter større og større pris på at kombinere bæredygtig produktion med fine økologisk produkter til børn, som også folkene bag Hevea har stor vægt på.

Fordelene ved den fine Kawan bidering:
· Kawans naturfarver stimulerer og udvikler barnets syn.
· Dens bløde naturgummi er let at gribe fat i for små hænder
· Den fine form på bideringen er ideel til at lindre og massere irriterede gummer, og naturgummiens elasticitet gør ham perfekt at bide i.
· Kawan er fri for sammenføjninger og huller, hvor bakterier og snavs kan gemme sig.

Jeg er sikker på at den nye bidering bliver et stort hit i fremtiden, og glæder mig til at se den i butikkerne i den nærmeste fremtid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.