Den ultimative hjemmeforkælelses til mor

MOUNT EVEREST bathrobe

Hvor tit drømmer I om bare at få en time for jer selv til ren afslapning? Før jeg blev mor husker jeg tydeligt, hvor skønt det var med et langt brusebad og ren afslapning derefter! – De tider er bestemt forbi, og jeg vil aldrig gå tilbage, hvis jeg kunne! – Men engang imellem er det altså skønt at tilgode se sig selv en lille smule 🙂

De få gange, hvor jeg har tilbragt en aften hjemme helt alene, har jeg derfor også brugt på ren selvforkælelse! – Det kan være et dejligt fodbad, lakere negle, et langt bad osv. I den forbindelse kan det heller ikke undgås, at jeg er blevet meget glad for lækre spa produkter, hvor jeg virkelig kan føle selvforkælelsen 🙂

Et af de firmaer, som jeg længe har været lidt forelsket i, er Karmemeju, som laver en masse dejlige forskellige spa produkter (ren luksus forkælelse efter min mening 🙂 ).

Karmameju er stiftet af danskfødte Mette Skjærbæk. Mette har stor erfaring fra den internationale modeindustri, og i 2000 vendte Mette hjem til København for at producere sin første Karmameju kollektion.

Karmameju 100% SPA hudplejeserien begyndte som et udvalg af eksklusive, håndlavede duftlys, som udelukkende indeholdt naturlige og ikke-skadelige ingredienser. Selvsamme etik er grundstenen i hele 100% SPA kollektionen den dag i dag.

Karmameju udvikler to kollektioner: Loungewear kollektionen og den naturlige hudplejeserie 100% SPA, som er repræsenteret i hele Europa i førende luksus modebutikker, økologiske parfumerier og spa-klinikker.

I forbindelse med mit nye tema “Glem ikke dig selv, mor!” har jeg fået lov til at teste 3 produkter fra Karmameju, som er sponsoreret af Karmameju. De 3 skønne produkter er badekåben, body oil 02 og calm balm 02. I får lige et billede af produkterne, men I får altså ikke et billede af mig iført badekåben 😉

IMG_5119

Badekåben er det første af Karmameju’s produkter, som jeg vil fortælle jer lidt om! – Den har været vist i flere magasiner og er utrolig populær herhjemme. Designmæssigt fangede den mig, da den er neutral og klassiske i snittet. Jeg har den i mørke grå og str onesize. Den går helt ned til anklerne, men selvom jeg troede at det var en træls ting, så må jeg indrømme at det er super skønt! – Længde og den store krave gør, at jeg føler følelsen af hygge, behagelighed og varme med det samme. Kort sagt en lækker badekåbe i klassisk design med stor krave og dybe lommer.

MOUNT EVEREST bathrobe

Badekåben er designet i et klassisk snit, så den både passer til mænd og kvinder. Den kan fås i 3 forskellige farver. Den er lavet i 100% polyester, men selvom materiale valget afskrækkede mig lidt, så må jeg indrømme at karmameju har præsteret at lave en badekåbe i blød og let fleece, som vil appellere til enhver. Det er blevet en stor personlig favorit, når jeg tænker selvforkælelse til mor.

Det andet produkt, som jeg har fået lov at teste, er body oil 02 med lavendel, kamille og dild.

MILD body oil 02

Body oliens hensigt er at være en nærende og beroligende pleje til sart hud. Det er en, økologisk oliven- og jojobaolie, som nærer og genopretter selv meget tør hud. Beroligende og rensende lavendel og kamille letter nervøse spændinger. Dildfrøolie opliver sindet og letter bøvl med maven såsom kvalme, kolik og PMS. MILD er perfekt til daglig brug på sart hud og sikker og skånsom til brug under graviditeten og til små og store børn. Olien indeholder mindre end 1% rene æteriske olier som er anbefalet til babyer fra 3 måneder.

Olien kan anvendes til;
– Anvend dagligt på hele kroppen for at berolige og fugte følsom og sart hud
– Terapeutisk kærlig massage: varm olien mellem hænderne og brug blide rytmiske bevægelser
– Tilføj 5 til 10 ml i varmt vand og tag et beroligende og nærende bad
– Perfekt til babymassage og til at forebygge strækmærker under graviditet

Min oplevelse af olien; Hvor var olien, da jeg var gravid? og da Rosa var helt lille? – Ja, jeg havde jo nok ikke opdaget den, men nøj! Havde jeg da bare vist det!. Denne skønne body oil dufter mildt af lavendel, og er skøn at bruge. De mange funktioner er et stort plus, da jeg hellere vil have et fantastisk produkt, som dækker flere funktioner end flere middel produkter. Den milde duft og indholdet af rene æteriske olier gør at den både kan bruges til mor og barn. Så har man, som mor, jo hellere ikke det så dårligt over at prioritere sig selv, da barnet også kan bruge olien:)

Det sidste og 3 produkt, som jeg har fået lov at teste, er vinderen af Danish Beauty Award!  – Nemlig Carm Balm 02!

CALM balm 02

Det er en mild og helende salve til hele familien (børn fra 3 måneder). Ren, fugtmættende oliven-, jojoba- og sheaolie genopbygger og revitaliserer huden. Ren æterisk olie fra lavendel, kanuka, morgenfrue og kamille hjælper med at hele og reparere sart hud og dulmer samtidig krop og sjæl. Den ultimative redningsplanke for huden. Varm en lille mængde mellem hænderne og påfør efter behov

Salven kan bruges til;
– Intensiv fugtgivende og helende balsam til spædbørn, børn og voksne
– Sikker til brug under graviditet til forebyggelse af strækmærker
– En naturlig og mild numse- og brystvortesalve med antiseptiske æteriske olier
– Kan bruges som after sun og efter barbering

Min oplevelse af salven;
En skøn og dejlig meget fugtgivende salve, som kan bruges til hele familien. Duften er meget mild, så er overhovedet ikke mistænkelig over at bruge den til Rosa. Vi har hen over en længere periode brugt den i forhold til mange af de funktioner, som er nævnt ovenfor og vi elsker den! – Især ved meget udsat hud er den dejlig fugtgivende og afslappende.

Den ultimative hjemmeforkælelses til mor;
Alt i alt er de 3 produkter virkelig skønne, og jeg har nu over en længere periode været virkelig glad for dem og prioriteret at bruge dem i min hverdag. At give selv sig tid til at være sig selv, synes jeg er utrolig vigtigt! – og jeg håber at nogle af jer mødre kan følge mig i min tanke gang. De 2 spa produkter er i hvert fald blevet fast placeret på badeværelset.

Derudover er jeg meget tilfreds med Karmameju 100% SPA 02-gruppen, da den er udarbejdet sammen med naturlæger, aromaterapeuter og jordemødre. Serien er nemlig særligt velegnet til gravide, nybagte mødre og deres spædbørn (fra 3 måneder). Desuden består 02 serien kun af økologiske ingredienser, og af ingredienser, der er fremstillet af den vilde naturs egne kilder. Der er derfor hellere ingen grim kemi i produkterne, som parabener, phthalates osv. Seriens produkter indeholder kun de mildeste og mest beroligende æteriske olier, som er nøje udvalgt for deres antibakterielle og helende egenskaber.

02 serien kan således roligt anvendes af hele familien (også de små fra 3 måneder), derved her man heller ikke så dårlig samvittighed, når man køber produkterne, som i udgangspunkt er til mor. Igennem test af disse produkter er jeg også blevet meget bevidst omkring produkternes funktionalitet, da jeg kan se, at mange af spa produkternes funktioner ville være perfekt til den nybagte mor! – Jeg ville i hvert fald gerne have haft dem, da jeg lige havde fået Rosa. Så mon ikke om den skønne salve kunne være en perfekt barselsgave til min skønne veninde, som skal have barn her i september. Tror helt sikkert at den vil skabe smil i hverdagen for både mor og barn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.