Det lyserøde legehus! + brug for jeres hjælp

IMG_7582 IMG_7577 IMG_7575 IMG_7572 IMG_7573 IMG_7574

Hermed en lille update på projekt legehus. Vores legehus blev sat op i foråret! – Og jeg havde store planer omkring legehuset dengang, men I kan jo se, at vi ikke er helt færdige med projektet. Vi har bl.a. haft den udfordring at legehuset står næsten konstant i sol, så vi har over flere perioder slet ikke kunne male her i sommer. Men ærligt talt, så gør det jo ikke så meget! R kan jo stadig lege i legehuset, og der har allerede været mange kaffeselskaber i huset 🙂

Pt. mangler jeg udenfor at male stakit og dør + småting hvidt. Indenfor har R selv valgt den lyserøde farve, som skal danne grund for et rigtigt prinsesse hus. Men her får jeg bl.a. brug for jeres hjælp! Huset skal nemlig have et navn, og jeg har ikke fundet det perfekt navn. Flere legehuse hedder bl.a. birkely, Villa Kulla, legehuset mv. Hvad kan man kalde et hus, som indvendigt skal være med prinsesse eller lyserød pige tema?

Udover de forskellige ting, som I allerede kan se på billederne såsom brio ovn, stole og bord, amagerhylde mv, så har jeg dukkesengen, som er omtalt her, en fin lille kommode og nogle småting i lyserød og lyseblå farver, som er fundet på markeder. Jeg synes, at det har været svært at finde nogle ekstra lækre fine billige småting til legehuset. Har I nogle forslag, så jeg rigtig kunne gennemføre mit ønske om at skabe prinsesse eller lyserød pige tema? uden at det bliver usmageligt, billigt og uden stil. Jeg har selvfølgelig nogle ideer, men vil gerne se om nogle af jer læsere har lige den perfekt løsning.

Det videre projekt kommer senere:) Håber I kan hjælpe mig på vej!

1 thought on “Det lyserøde legehus! + brug for jeres hjælp

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.