DIY: Kastanjedyr

Så her, hvordan du laver dyr af kastanjer!

_MG_8130_1

Kan jeg ikke rolig starte med at sige, at det er bedre sent end aldrig! – Vi har netop i dag lavet årets første kastanjedyr! – I oktober lavede jeg en fin kastanjelygte, som vi har været rigtig glade for. Men kastanjedyr er det først blevet til i dag. Det er ikke svært at lave kastanjedyr, så man skal bare gå i gang. De helt små kan også være med bare de ikke sakl lave hullerne i kastanjerne. R var en aktiv del i udviklingen af vores lille kastanjefamilie.

_MG_8131_1

Du skal bruge kastanjer, tændstikker, spidst stykke værktøj, nål eller lign.! – Og selvfølgelig en masse tingel tangel efter ejet ønske:) I dag brugte vi, hvad vi havde i gemmerne fra den kreative skuffe. Vi har således ikke brugt penge på denne skønne formiddagsaktivitet.

_MG_8132_1

Kastanjerne sættes sammen med tændstikker, som du også bruger til ben, arme, antenner osv. Tændstikkerne kan sættes fast via huller, som laves i kastanjerne. Så det er bare med at komme i gang, da du kan bruge kastanjedyrene til alt muligt! – Pynt, til at lege med, til en gave mv.

2 thoughts on “DIY: Kastanjedyr

 1. Katrine

  Ej hvor er de fine Trine. Jeg bliver dog nødt til at spørge dig, hvor du har fundet kastanjer i november? Her var der ikke flere at komme efter fra midt i oktober.

  Svar
  1. Smil i hverdagen Forfatter

   Vi har jo en masse selv, så det har bestemt ikke været problemet at finde kastanjer. De her har også lagt et stykke tid et lunt sted, så de var klar til at blive lavet til kastanjedyr:)

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.