En dukkeseng + et nyt projekt

IMG_6656I denne uge havde jeg lidt tid i overskud, hvor jeg valgte at kigge forbi en af de mange genbrugsbutikker i byen. Genbrugsbutikker er blevet meget populære indenfor de sidste år, så jeg går oftes kun i genbrugsbutikker, når jeg har direkte planer for at undersøge mulighederne i en genbrugsbutik. Egentlig var det ikke den fine gamle dukkeseng, som er vist på billedet, der var planen for at kigge forbi en genbrugsbutik! – Men prisen på 20 kr. kunne jeg simpelthen ikke stå for 🙂 Og så faldt den godt ind i mit nye projekt, som jeg skal i gang med herhjemme.

R har nemlig fået et legehus. Legehuset er et færdigproduceret legehus fra en tømmerhandel, men jeg vil tilgengæld gerne gøre det til mit projekt at indrette det til et unikt legehus 🙂 Her faldt den nye gamle dukkeseng helt perfekt ind, da der selvfølgelig skal være en dukkeseng i et legehus 🙂 Huset er endnu ikke malet! – Og jeg mangler en del ting til indretningen, men det kommer nok her hen over sommeren. Dukkesengen er allerede flyttet ind i legehuset, så vi tager den med ro mht. indretningen 🙂 Det er måske mere et mor projekt end et ønske fra datteren.

1 thought on “En dukkeseng + et nyt projekt

  1. Pingback: Det lyserøde legehus! + brug for jeres hjælp | Smil-i-hverdagen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.