En historie om Hans og Grete

Hver sæson udvælger Phister og Philina et inspirationstema til deres kollektion. Til deres sidste high summer kollektion var det Grease, som var inspirationskilden. Denne AW14 kollektion forsøger at fortælle historien bag Hans og Grete. Personligt er jeg helt vild med et tydeligt tema for en børnekollektion, som tydeliggøre endnu flere tanker bag de aktuelle kollektioner.

Hans og Grete kollektionen (AW14) er en glad og farverig kollektion, som skaber plads til leg. Nedenfor kan I se nogle af mine favoritter til pigerne 2-8 år, men der er mange flere lækre styles lige her. Der er bl.a. flere basic styles på deres webshop.

Kollektionen åbner op for en stor mulighed for mix på kryds og tværs! – Et kæmpe plus for mit vedkommende, da jeg elsker kombinationsmulighederne efter dagsvejr og humør 🙂
Smukke farvekombinationer gør at jeg endnu engang er jeg helt vild glad for det smukke resultat Phister og Philina endnu engang har sendt ud i butikkerne! Masser af skønne styles i et væld af dejlig farvekombinationer til både drenge og piger.

Endnu er I drengemødre blevet lidt overset, men her er bl.a. flotte bud på smukke sæt til drengene! – Og til babyerne her og her.

P&PAW14

1 thought on “En historie om Hans og Grete

  1. Pingback: Konkurrence: Vind valgfri style fra Phister og Philina | Smil-i-hverdagen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.