En klassisker – og efteråret

IMG_7780 IMG_7775 IMG_7777

Så er efteråret “endelig” kommet! – Eller hvad man nu skal sige 🙂 Set ærligt fra min side, så er det egentlig helt okay med hensyn til det danske vejrskifte. Der er skønheder ved enhver årstid, så hvorfor ikke være positiv?

Herhjemme er vi allerede næsten helt klar med efterårsgarderobe! Jeg havde egentlig ikke troet at vi allerede ville være så langt med det, da vi normalt ikke er så hurtige med at få det klaret. En fordel ved at være hurtig ude er nemlig at ingen butikker melder udsolgt! – For helt ærligt, så er det bare træls at få meldt udsolgt af netop den der fine jakke eller lign, som man havde udset sig til sin egen guldklump.

Vi er altid godt dækkes ind i forhold til tøj til udendørs, dvs. at vi har alt 😉 R har i år fået den fine fleece fra Racoon Outdoor, som hun er iført på billederne. Ja, den er allerede taget i brug! – Og vores vurdering er helt simpel i forhold til kvaliteten, da den simpelthen er så blød og en lækker bamsefleece! – Hvor er den i voksenstørrelse?
Fleecen er mørkeblå med fine detaljer som skrå hindbærfarvet lynlås og hjertelomme med plads til små hemmeligheder. Den fine sammensætning er så fin og passer ind i enhver lejlighed. Fleecen er allerede i brug dagligt især i de kølige morgentimer, og den bliver efterspurgt jævnligt af R selv. Kan man kårer en fleece, som en klassisker? Ja, så er det helt klart vores klassiker.

1 thought on “En klassisker – og efteråret

  1. Pingback: Mangler du opdatering af vintergarderoben? – minus 40% på AW14 | Smil-i-hverdagen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.