En lille rygsæk til legetøj på tilbud

Jeg har tidligere skrevet omkring den fine rygsæk fra fjällräven, se her. Fjällräven har lavet en mini udgave af deres gamle kendte rygsæk klassiker. Den er bare rigtig fin. Perfekt størrelse til f.eks. børnehavealderen, dagsture mv.

Hele markedet for rygsække til børn blev gennemsøgt, da vi skulle finde den perfekte rygsæk til R! Men en lille rygsæk til en lille pige!!! Der var jo et kæmpe marked i alle forskellige afskygninger.

Vores valg faldt på de fine fjällräven Kånken Mini, fordi:

  • Vi kunne få den i 28 forskellige lækre farver, så mon vi ikke kunne finde netop den perfekte farve.
  • Stoffet var blødere og mere lækkert end den mere almindelige rygsæk i et lidt billigere prisleje.
  • Rygsækken er meget rummelig, men syner ikke voldsomt på en lille barneryg.
  • Fjällräven Kånken Mini kan formodentlig bruges i flere år, da den ikke er en synlig børnerygsæk.

Produktspecifkationen siger:
Mindre variant af den almindelige Kånken, som passer til både børn og voksne. Stort hovedrum med stor åbning gør det let at lægge ting i og tage dem ud. 2 sidelommer og en lomme med lynlås på forsiden. Håndtag foroven og smalle, smidige skulderremme. Siddepude i ryglommen. Reflex i logotypen.

R fik denne fine rygsæk i mørk lilla i fødselsdagsgave, som også var det højt prioriteret ønske. Heldigvis var hun også helt vild glad 🙂 Det er faktisk den mest fortrukne taske, når hun og jeg skal afsted på tur. Udover hendes ting kan mine nøgle, pung og mobil nemlig også være der 🙂 Vi har simpelthen være så glade for den, og jeg her netop fundet den i flere forskellige farver på tilbud! Hvis nogle af jer pt. leder efter den perfekt rygsæk til børn. Denne lille anmeldelse / anbefaling er hermed givet videre 🙂 Vi er i hvert fald rigtig glade for den herhjemme.

Aff.links

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.