En tur i baljen med Hevea plus en konkurrence

Der er nok ingen tvivl om, at mange børn i disse varme dage er ekstra mange gange en tur i baljen! – Så alt solcreme og snavs kan skyldes af, og så de små poder kan blive rigtig fine og rene igen.

En tumling skal selvfølgelig have lov til at nyde en tur i baljen med en rap lille ven. Det er nemlig Kawan, som er en skøn multifunktionel and. Anden er, som Heveas andre produkter, produceret i 100 % ren naturgummi og uden og malet med naturfarver fra plantepigmenter. Den kan således kategoriseres som et stykke økologisk legetøj. Alle ænderne er håndmalet og derfor er hver og en unik. Anden kan bruges både som badeand, bideand og til at lege med.

Vi er vilde med anden fra Hevea, som I bl.a. kan se her. Da R’s badelegetøj trængte til lidt fornyelse, fandt jeg en god undskyldning til at finde noget nyt bæredygtigt luksus legetøj til badet. Badeanden kunne jeg simpelthen ikke holde mig fra! Så Kawan hygger sig hjemme ved os, som en badeand med personlighed. R er selvfølgelig for stor til at bruge den multifunktionelt, men den har gjort lykke.  Den er noget større (14 cm) end de almindelige badeænder, og den vælter ikke så let i badet. Kawan flyder på vandet, og meget vigtigt! – han er designet i ét stykke som forhindres indtrængen af vand og derved sikres det, at han ikke forvandles til bakterie- bombe i badet.  En ting, som jeg virkelig værdsætter, som forældre. KawanOg nu til en dejlig bonus! – Jeg har fået lov til at udlodde en fin and til en af mine læsere. Jeg har glædet mig længe til denne konkurrence, da den simpelthen er så fin! – Så jeg glæder mig til at gøre en lille dejlig tumling glad.

Reglerne er simple:

Gevinst: 1 smækker lækker rapand ved navn Kawan fra Hevea

1 lod for kommentar på bloggen
1 lod for at like Hevea på facebook, her.
1 lod for at følge bloggen via bloglovin, her.

Konkurrencen slutter d. 29. juni kl 19.00
Og jeg finder en vinder hurtigst derefter 🙂

Husk at skrive i kommentaren, hvor mange lodder I deltager med! – Og hvis du har lyst til at dele denne giveaway på sociale medier, som facebook, blogs, instagram eller lign, så vil jeg blive meget glad 🙂

 Tak til Hevea.

36 thoughts on “En tur i baljen med Hevea plus en konkurrence

 1. Marlene Høj

  Deltager med 2 lodder (kommentar og følger bloggen via bloglovin).
  Bjarke på 3 år og Laura på 2 år ELSKER deres badeænder, men desværre har de ikke nogen fra Hevea… De er så fine 🙂

  Svar
 2. Dianna

  Hvor er den skøn!
  Den vil jeg rigtig gerne forære min søde veninde, som bliver mor for første gang om en måned.
  Jeg deltager med 3 lodder.

  Hav en dejlig dag.
  De bedste hilsner fra Dianna

  Svar
 3. Helene Brøndum Pedersen

  Jeg vil gerne deltage i konkurencen om den fine badeand med 3 lodder (kommentar, facebook, bloglovin’)

  Svar
 4. Pingback: GiveAway reminder: Vind en badeand | Smil-i-hverdagen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.