Er du en vinder? + rabatkode til matuk.dk

Så blev det tid til at trække en vinder af min give away – See more at: http://www.superprinsessen.dk/page/2#sthash.xiZKE11m.dpuf

Så blev det tid til at trække en vinder af min give away – See more at: http://www.superprinsessen.dk/page/2#sthash.xiZKE11m.dpuf
Så blev det tid til at trække en vinder af min give away – See more at: http://www.superprinsessen.dk/page/2#sthash.xiZKE11m.dpuf

Så blev det tid til at trække en vinder af min giveaway, som er sponsoreret af matuk.dk! Tabita, som er kvinden bag matuk.dk, takker mange gange for den store opbakning til konkurrencen. Hun vil derfor gerne tilbyde alle mine læsere 25 % på alle ikke nedsatte varer, hvis de bruger rabatkoden: smil
I skal skrive rabatkoden i indkøbskurven i gavekortfeltet. Koden gælder indtil den 8. juni kl. 23:55.
Det er jo en super lækker rabat, som jeg hermed har givet videre til jer alle.

Men nu tilbage til vinderen af en valgfri body fra matuk.dk. Vinderen har valgt denne fine body fra Danefæ til hendes dreng:

Danefæ body med striber den spisende viking

Vinderen blev lod:Billede uden titelLod nummer 19 har Katrine, som skriver

Uh en lækker hjemmeside de har lavet. Jeg deltager med syv lodder, og efter mange overvejelser ønsker Erik sig den gul og grøn stribede med en spisende viking i str 9 mdr (http://matuk.dk/danefae-body-i-groen-og-gul-med-spisende-viking), Danefæ er altså min favorit til babytøj. Ha en dejlig weekend!

Katrine! – Jeg har sendt en mail til dig :) 1000 tak til jer andre for jeres deltagelse! Håber jeg snart er retur igen med en lækker giveaway på bloggen. Husk rabatkoden gælder indtil den 8. juni kl. 23:55.

 

2 thoughts on “Er du en vinder? + rabatkode til matuk.dk

  1. Katrine

    Ej hvor fedt! Den vil jeg glæde mig til at give ham på:-)
    Herhjemme får far en hjemmelavet brunch med pølser og æg til morgenmad og en lille gave fra Matas der har minus 35% på hele deres serie til mænd i denne uge.

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.