Finder tid til krea i hverdagen 🎨

At finde tid i hverdagen er en mangelvarer for mange danske børnefamilier! Der er heldigvis kommet flere og flere tilbud online, hvor børnefamilier kan spare tid f.eks. ved køb af drikkevarer, børnetøj, kreating, oplevelsespakker osv. online.

NĂĽr børnene nyder at vĂŚre kreative, sĂĽ skal det efter min mening ogsĂĽ prioriteres! – set ogsĂĽ i forhold til vores udvikling i samfundet, hvor Ipads og skĂŚrme mĂĽske desvĂŚrre overtager børnenes tid mere og mere. SĂĽ er det godt nok at børnene gerne vil lidt vĂŚk derfra og vĂŚre kreative pĂĽ andre møder.

Men at finde tiden er mĂĽske svĂŚrt for mange! Helt konkret handler det jo i bund og grund om at prioritere sin tid, og evt. forbered de kreative projekter i hverdagen. Find f.eks. saksen frem, og fortĂŚl at i eftermiddag skal der laves buketter til familen, og at børnene mĂĽ klippe, hvad de har lyst til i haven. Eller bestil nogle lĂŚkre kreating online! – SĂĽ er I klar

Det handler om planlægning og forberedelse😊

Blomster fra haven til et familiemedlem.
Hama perler nemme at finde frem bĂĽde morgen, eftermiddag og aften.
Klippe og klister efter sÌson. Jeg har købt forskellige materiale og papir, og har det liggende til de dage, hvor vi har lidt ekstra tid.
GĂŚkkebreva af det vi havde liggende! – og hygge udenfor.

Aff links

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. KrĂŚvede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.