Forårsfornemmelser + et lille fif omkring karse

Endelige viser solen sine stråler lidt mere frem end vi har set det sidst stykke tid. Jeg glæder mig over, at vi nu går med et lunere vejr.  Foråret er på vej! Selvom der måske går lidt tid før vi endelig kan komme ud i haven, så ændres nogle ting indenfor i vores hjem.

Jeg har bl.a. hentet en lille buket vintergækker ind i en lille vase.

IMG_5866
Karsen er sået i en fin lille gammel kop, som jeg har fået af min mormor! – Ideen kommer egentlig fra min dejlige svigerinde, som introducere mig for den lille fine ide. Tilbage i min barndom brugte man f.eks. bunden af en mælkekarton eller lign. til såning af karse. Men kombinationen af en fine retro /antik kop og karsesåning er simpelthen sådan en fin ide! – På den måde får man også brugt det porcelæn, som man ellers ikke ville bruge så ofte.

IMG_5861Selvom at det er skønt at vi nu kan se imod lysere tider og foråret, så har jeg også valgt at nyde den skønne tid vi har herinde endnu med stearinlys. Nedenfor er forårets hyacinter placeret i vinduet sammen med stearinlys. Jeg glæder mig i denne tid 🙂

IMG_5877

 

 

 

2 thoughts on “Forårsfornemmelser + et lille fif omkring karse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.