Forberedelser til påske…

Tidligere har jeg aldrig gjort så meget ud af påsken. Det har simpelthen ikke været en “højtid”, som har haft særlig stor fokus for mig. På baggrund af R store begejstring omkring nisser, pakker osv. ved juletid har jeg dog måtte sinde, at vi nok også skal have pyntet lidt mere op til påsken 🙂 Man bliver jo klogere hver dag, som forældre !!!

Jeg vil gerne gøre det lige så hyggeligt, som omkring juletid mht. pynt! Så jeg har selvfølgelig været lidt i gang med at undersøge lidt supplerings pynt til påske, da R allerede er i gang med at kreere det fineste hjemmelavet påskepynt. Tingene nedenfor er jeg bl.a. ret vilde med:

Funny Bunnies 5 stk

Miss Bunnie

Egg cakes

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.