Formland UPgraded til både voksne og børn

Formland, som blev afholdt 14. – 17. august 2014, er et mekka fuld af lækre fristelser til boligen både til børn og voksne! – Personligt er jeg helt vild med denne fagmesse, som jeg har besøgt flere gange i forbindelse med andre opgaver. Derfor var jeg heller ikke i tvivl om jeg skulle af sted i år, da jeg fik muligheden.
I år havde jeg selvfølgelig nogle udstillere, som jeg bare skulle forbi, og andre udstillere, som bare fangede min opmærksomhed på messen. Denne messe var jo Autumn altså med fokus på efteråret og julen, så der var selvfølgelig og en masse lækkerier til julen.

Der var lækkert trælegetøj, smukt nordisk design til mor, hyggeligt julepynt og en masse andet godt på messen. Min vej gik bl.a. forbi Eva Solo, Maileg, KunstindustrienDet Gamle Apotek Engros og mange mange andre spændende.
Jeg vil senere komme med nogle af mine personlige favoritter fra messen, men hermed lidt stemningsbilleder fra messen.

IMG_7695IMG_7644 IMG_7630 IMG_7634 IMG_7650

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.