Gratis påskeaktivitet + snik snak

Hold da op! Tiden går simpelthen så stærkt, og jeg har svært ved at følge med. Ikke fysisk! – Men kan ikke forstå at der sker, så mange dejlig og vidunderlig ting omkring mig hele tiden. Jeg nyder livet, men bloggen får ikke den stor opmærksomhed for tiden pga alle de dagligdags begivenheder, som fylder min hverdag.

Nu glæder jeg mig til at trække stikket ud og nyde en velfortjent påskeferie med R. Vi har ikke planlagt så meget, men vil lige dele et lille fif med jer.
Ej sikke Lej har lavet en lille gratis service på deres hjemmeside, hvor man kan printe hyggelige aktiviteter til børnene. Bl.a. find fem fejl, giv uglen hat på, farvelæg og klip en påskehare.

Jeg er især vild på påskeharen i forbindelse med påsken, som også kan farvelægges. Det skal vi helt sikkert her i påsken, men mon der ikke også kommer andre ideer! – Har I nogle gode ideer, som ikke behøver at koste?

ej sikke lej påske skabelon hare påskehare

Billederne er lånt ved ej sikke lej.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.