Haven! – Og den “lille” forskel på porcelæn

IMG_7556_1Forleden var jeg ude i haven for at finde en lækker buket til inde i huset, så sommeren kunne bringes ind! – hvor blev jeg godt nok skuffet for solen har ikke været sød mod mine fine blomster, øv. Solen har næsten udtørret alle blomster i haven, så jeg have ikke det store udvalg til at lave en fin buket til en fin vase. Det blev dog til buketten ovenfor, og ærter til eftermiddagshyggen.

Lyngby skålen og vasen er fra Hilfling Design, som jeg bl.a. har skrevet om her. Jeg nyder, når jeg i hverdagen kan funktionelt indrette mig med lækre kvalitetsprodukter. Selvom man er en børnefamilie, så må man jo gerne nyde godt af fine ting til hjemmet. Jeg synes i hvert flad at det er vigtig, at mor her også nyder boligen 😉

Når jeg skriver lækre kvalitetsprodukter, så vil jeg egentlig gerne forklare jer, hvordan I kan kende forskel på kvalitet og discount porcelæn! – for der er forskel 🙂
Hilfling Design er et utrolig godt brand til at forklare forskellen på kvaliteter af porcelæn, fordi de netop har både hvidt og farvet produkter i deres sortiment.

Det hvide porcelæn er f.eks. mere hvidt end discount porcelæn. Her kan i se på billederne nedenfor, hvor skålen fra Lyngby by Hilfling Design er sammenlignet med en no name skål fra det lokale supermarked. Skåle fra det lokale supermarked er købt, som en hvid skål! De fleste vil ikke tænke over forskellen, men sammenlignes de kan forskellen tydeligt ses.

IMG_7561

På det farvet porcelæn kan man naturligt ikke se den forskel, som er meget tydelig på hvidt porcelæn. Der er dog mange andre kendetegn, så som eksemplet nedenfor!IMG_7565Dette er en vase fra det lokal supermarked, hvor der tydeligt er en “fejl” i vasen åbning. Dette finder man altså ikke på det “lækre” porcelæn. Derudover er der næsten altid en eller anden form for “fejl” i glaseringen ved det lidt billigere porcelæn.

Designmæssigt bruger et brand, som Hilfling design, selvfølgelig også mere tid på produktudvikling og sortiment sammensætning. F.eks. undrede jeg mig personligt over at de hvide vaser er blanke, hvor de farvet vaser er matte i farverne! – Men da jeg første gang sætte skålen og vasen sammen på bordet forstod jeg med det sammen ideen bag netop det valg. De har et perfekt sammenspil. Derudover har f.eks. mellemstørrelse skål og mellemstørrelse vase samme diameter, som viser at der er lagt mange tanker bag udviklingen af Hilfling Design.

Det var egentlig den lidt korte version i forhold til forskellen på lækkert kvalitetsporcelæn og discountporcelæn. En gang imellem er det skønt at nyde nogle lækre boligprodukter i sit hjem for selvom man er mor, så er man jo også kvinde 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.