Hvem har vundet Manostiles sengetøj?

Så kom dagen, hvor jeg endnu en gang kan forkæle en heldig læser! – Det er simpelthen noget af det jeg er helt vild med i forbindelse med bloggen. Det er så fedt at kunne forkæle andre med en ekstra lille overraskelse 🙂 Denne gang er det jo, som bekendt et smukt baby sengetøj i det skønneste økologiske bomuld.

_MG_8070

Siden jeg igangsatte konkurrencen er der kommet flere nyheder på Manostiles webshop, og jeg ser nogle fine lækre ting til potentiale julegaver eller ideer til ønsker. Derudover er Manostiles virkelig gode til at informere omkring deres skønne nyheder via deres Manostiles facebook side.

_MG_8073

Denne gang har jeg brugt random.org, og vinderen er:

Tabita Lysdal, som skrev:
Åhhh det ville jeg elsker at vinde til min smukke datter!! det er bare så fint!
Hmm favorit(er) er svært at vælge er vild med deres ting ;)
X’er finger
God dag // T

Jeg ønsker Tabita mange gange tillykke! – Vil du sende mig en mail på smilihverdagen@gmail.com, Tabita? Så får jeg sendt det smukke sengetøj til dig. Desværre kan jeg jo ikke forkæle alle, men jeg vil alligevel takke alle for jeres deltagelse. Forhåbentlig kommer jeg snart retur med endnu en lækker konkurrence, hvor jeg kan forkæle en ny læser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.