Julegaven til mor, farmor, mormor, moster eller en anden i dit hjerte


Jeg er helt ekset over de fine smykker fra frk. Lisberg jelewry. Især message vedhængene er simpelthen så fine, og gør det muligt at personliggøre sit smykke lige efter humør og symbolik. Der er vedhæng med forskellige statements og med mormor, moster, faster, farmor osv. Lige den mest fantastiske julegave til den kvinde i netop jeres liv, som bare skal forkæles med et fint smykke med personlige tanker bag netop årets julegave. Jeg er især glad for at man kan udbygge smykket efter budget og behov.

Smykkerne laves i:
14 Karat forgyldt sterlingsølv
14 Karat massiv guld
14 Karat rosaforgyldt sterlingsølv
Rhodineret sterlingsølv
Sterlingsølv

så der er noget for enhver smag😊 min egen kæde efter samme princip er en kombination af rhodineret sterlingsølv og sterlingsølv, men jeg kunne f.eks. sagtens forestille mig en kombination af forgyldt sterlingsølv og sterlingsølv i en smuk personlig halskæde med vedhæng fra frk. Lisberg smykker.

Kvaliteten og finishen af de fine smykker er så lækre, og man føler, at der er en lækker kvalitet i smykket.

Jeg har i år brugt julegaven til nogle af de kære kvindelige familiemedlemmer i vores familie, hvor ideen er at smykket senere kan udvides med flere vedhæng med message vedhæng eller nogle af de andre vedhæng med f.eks. sten eller symboler.

Aff links

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.