Juleophæng – DIY

_MG_8249_Okay, kald det egentlig hvad du vil! – Vi kan kalde det mange forskellige ting, da der kan laves mange forskellige ting ud af det materiale, som er brugt til denne DIY. Vi har nemlig leget med selvhærdende ler. Selvhærdende ler kan købes flere steder på nettet, men du kan også vælge at følge en opskrift på hjemmelavet selvhærdende ler. En billig og meget nem løsning.

Opskriften er:
1 ds natron1/2 dl maizena
0,75 dl vand

Ingredienserne skal blandes, og bringes i kog i en gryde. Husk at rører rundt til en jævn tyk masse. Derefter hældes masse på en plade eller lign med et vådt klæde hen over til nedkøling.

Massen, som nu ligner modellervoks i konsistensen, rulles nu ud! – HUSK maizena på bord og dejen, så den ikke sidder fast. Derefter kan børnene udstikke en masse fine figurer til pynten.

_MG_8240_

_MG_8241_

Til sidst skal figurerne placeres på et stykke bagepapir, og lad figurerne tørre 2 dage. Husk at lave hul til ophæng. De fine figurer kan bruges til forskellige højtider, til bordkort mv. Eller de kan males, og et helt andet udtryk vil komme til de fine ophæng. Det er kun fantasien, som sætter grænser.

_MG_8242__MG_8252_

Det er en lille hyggelig aktivitet, som ikke kræver en helt masse. Vi legede lidt med selvhærdende ler på en helt alminde hverdags eftermiddag, og det var en stor succes.

God fornøjelse med denne lille DIY, som selv de mindste kan være med til.

Aff. links

Ingredienserne blandes i en gryde og bringes i kog. Rør rundt indtil du har en jævn masse. Hæld massen over i et fad og dæk til med et vådt klæde imens det køler ned. – See more at: http://www.superprinsessen.dk/2014/12/1-december-2014.html?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=1-december-2014#sthash.BQik2xev.dpuf

2 dl natron (ca. 2 bøtter)

1 dl maizena

1 1/4 dl vand

– See more at: http://www.superprinsessen.dk/2014/12/1-december-2014.html?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=1-december-2014#sthash.BQik2xev.dpuf

2 dl natron (ca. 2 bøtter)

1 dl maizena

1 1/4 dl vand

– See more at: http://www.superprinsessen.dk/2014/12/1-december-2014.html?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=1-december-2014#sthash.BQik2xev.dpuf

2 thoughts on “Juleophæng – DIY

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.