Lækkert babyudstyr!

Kender I purebaby? Hvis I endnu ikke har tjekket deres webshop ud, så skulle I prøve det! – Men pas på! I kan hurtigt blive afhængige. Purebaby har et bredt sortiment af naturlige kvalitetsprodukter til mor og barn.  Webshoppen ligger vægt på; Purebaby – natur – kvalitet – økologi – smukke detaljer! Alt sammen samlet i et lækkert udvalg af lækre kvalitetsprodukter til deres bevidste kunder

Som sagt, så har Purebaby et rigtig stort udvalg indenfor lækket babyudstyr! – hvor jeg tit har svært ved at begrænse mig. Du kan se alt deres lækre babyudstyr her!
Herhjemme har Rosa bl.a. det lækre fine sandlegetøj i emalje fra purebaby, men de har mange flere ting, som vi godt kunne bruge herhjemme. I kan lige få lov til at se de 2 første ting, som vi godt kunne bruge herhjemme. Bl.a. denne fine badeand, Kawan

kawan

Producenten bag Kawan er Hevea, som er stolte over at kunne præsentere den nye, sjove og bæredygtige badeand, Kawan. Anden er fremstillet i 100 % naturgummi og malet med naturfarver fra plantepigmenter. Farverne på anden stimulere og udvikler barnets syn. Dens bløde naturgummi er let at gribe fat i for små hænder. Den rillede overflade på næb og fødder er ideel til at lindre og massere irriterede gummer, og naturgummiens elasticitet gør ham perfekt at bide i. Kawan er fri for sammenføjninger og huller, hvor bakterier og snavs kan gemme sig. Alle ænderne er håndmalede, og derfor er hver enkelt and helt unik. Navnet Kawan betyder “ven” på malajisk. Selvom den promoveres, som en badeand, kan den således også bruges til rigtig mange andre ting! -. Og er ideel allerede fra en meget tidlig alder.

En anden ting, som jeg også er faldet for, er babydyne kapok;

· .babydynen2

Kapok er en  plantefibre med en masse små luftfyldte hulrum, 80% af kapok er luft, hvorfor kapok er enormt isolerende og varmt. Kapok suger ikke fugt og kan derfor ikke indeholde bakterier, svampesporer og husstøvmider. Kapok er derfor særlig velegnet til personer med astma og allergi. Da der ikke kan vokse bakterier og svampe i kapoken har den en lang holdbarhed. Kapoken er 100 % økologisk og når du køber en kapok vare støtter du en bæredygtig produktion og er med til at bevare regnskoven. Kapok dyne og pude kan bruges til både sommer og vinterbrug. Jeg drømmer om en dag at kunne putte min datter med sådan en fin og lækker dyne!

1 thought on “Lækkert babyudstyr!

  1. Pingback: En tur i baljen med Hevea plus en konkurrence | Smil-i-hverdagen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.