Lidt om at give de gode værdier videre

_MG_8449_1

Billedet er taget fra vores stue!  – Her kan I nemlig se, hvad jeg gerne vil vise jer i dag. I det tidlige efterår fik vi nemlig sat et smukt foderbræt op fra Eva Solo. Foderbrættet blev egentlig valgt pga. flere årsager, men udgangspunkt var ønsket om at give gode værdier videre til vores datter.

Børn tager mange af de tillærte værdier i barndommen videre med i deres voksenliv, så hvorfor ikke tidligt være bevidst omkring nogle af de værdier, der videregives?
Jeg gider ikke opstille urealistisk forestillinger om, hvordan og hvor perfekte mødre og fædre bør være i samspillet med deres børn.

Så hvorfor ikke skabe gode værdier i børne- og øjenhøjde? En simpel og enkel måde, som kan realiseres i en travl børnefamilies hverdag. Selv de mindst kan forholde sig til at sørge for fuglefrø til fuglene, og de kan se glæden i flere fugle i haven.

Vi har her fundet en god fornuftig løsning for os, hvor vi kan give nogle gode værdier videre! – og vi er så glade for den løsning. En meget mere leverende have, hvor der stor set hele tiden flyver 5-6 fugle frem og tilbage fra det fine foderbræt.

_MG_8448_2

Udarbejdet i samarbejde med Eva Solo

1 thought on “Lidt om at give de gode værdier videre

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.