LYNGBY VASEN BY HILFLING DESIGN

IMG_5762Jeg var simpelthen så heldig at få den skønne Lyndby vase i julegave. På ønskesedlen stod Lyndby vasen, men jeg havde egentlig ikke overvejet, hvilken farve! – Det skulle da selvfølgelig være den klassiske hvide vase. Jeg havde set det forskellige farveudgaver, men den sikre er jo altid den klassiske hvide vase 🙂 Heldigvis fik jeg den grønne i julegave i stedet! – Min kære svoger mente, at jeg havde alt for meget hvidt i min boligindretning! og dette har han også ret i.

Der er i dag 2 forskellige producenter af Lyndby vasen, nemlig Hilfling design og Porcelænsfabrikken Danmark. Min grønne skønhed kommer fra Hilfling design, som er den eneste med den grønne nuance. Det er en skøn oplevelse at få sådan et kvalitetsprodukt i hænderne! – Glasuren på vasen er helt perfekt, og vasen emmer af kvalitet.

HILFLING DESIGN har genskabt den originale LYNGBY VASE, der i perioden 1936-1969 blev produceret af Porcelænsfabrikken Danmark i Lyngby. Relancering er sket i 2012, med den størst tænkelige omhu og respekt for vasens særlige historie. Lyngby Vasen fås i tre størrelser: 15cm, 20cm og 25cm. De tre farver er hvid, mat gråsort og mat grøn. Der er skabt en ny unik glasur til de farvede vaser, der giver dem en flot stoflig virkning, som står i skarp kontrast til det klassiske hvide porcelænsudtryk.

Hilfling design er en ny dansk designvirksomhed, der arbejder i krydsfeltet mellem nyt og gammelt. Vi har valgt at starte med Lyngby Vasen som det første produkt, men i 2013 kommer der nye produkter til.

Jeg er simpelthen så glad for min nye vase, som bliver en fast følgesvend mange år ud i fremtiden.

3 thoughts on “LYNGBY VASEN BY HILFLING DESIGN

  1. Pingback: Nyheder fra Lyngby By Hilfling Design | Smil-i-hverdagen.dk

  2. Pingback: Haven! – Og den “lille” forskel på porcelæn | Smil-i-hverdagen.dk

  3. Pingback: Sommerfristelse til boligen | Smil-i-hverdagen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.