“Man har et standpunkt, til man tager et nyt”

“Man har et standpunkt, til man tager et nyt”! – Jeg gad godt vide, hvor mange gange den sætning bliver aktuel i forbindelse med sin titel “mor”. Hold nu op! – Jeg havde store planer inden prinsessen kom til verden. Hun skulle selvfølgelig havde det rigtige legetøj, det rigtig tøj og alt andet 🙂 – Og det var selvfølgelig det rigtig i forhold til MORS stil og smag.
Siden disse tanker er jeg blevet en del klogere! – Ups, surprise 🙂 F.eks. havde jeg store planer med at vi skulle have mindst muligt af “Hello Kitty”! – Men de skønne unger smitter altså hinanden, så “Hello Kitty” blev jo hurtig en højt elsket figur herhjemme.

Og hvad gjorde mor så? – Man må jo prøve at finde en fælles løsning for både mor og barn, hvis det er muligt! – Og denne gang fandt jeg faktisk en ret fin løsning. Løsningen blev et fint 4 dele bestiksæt med “Hello Kitty”, som hun i øvrigt manglede. Så win-win for det praktiske behov og en glad pige! – Det har nemlig været brugt minimum 1 gang om dagen siden vi fik det indenfor dørene 🙂 Som udgangspunkt var jeg meget nervøs for om selve “billederne” på bestikdelene blev grimme med tiden, men jeg har tjekket flere bestikdele i vores omgangskreds og de er virkelig stadig meget fine efter flere år brug.

Tidligere havde vi kun neutralt børnebestik, fordi det var smukkere efter MORs smag! – Men jeg er blevet klogere 😉 “Man har et standpunkt, til man tager et nyt”. Alt andet lige er det jo sjovere for børnene med nogle genkendelige figurer og ting, som appellere til leg og glæde. En kombination af børneglæde og lækre kvalitetsprodukter! – Så gør det ikke noget at indrømme, at man engang imellem godt kan lære med tiden 🙂

IMG_7756IMG_7752

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.