Min lille køkkenhjælper

Forleden blev jeg inspireret af min svigermor, da jeg så, hvordan hun havde Rosa med aktivt ude i køkkenet. Jeg havde egentlig tænkt, at hun ikke var klar til at hjælpe med madlavning! – Men hun skulle da også have chancen med mor 🙂 Jeg tænkte, at det jo kunne være skønt og hyggeligt, hvis vi sammen f.eks. kunne lave aftensmads osv. 🙂

Der var dog et problem, da vi ikke har nogen form for børnevenligt køkkenudstyr! – Men 1-2-3, så fandt jeg den skønneste webshop, som har specialiseret sig i køkkenudstyr til børn, nemlig kitchen4kids. Der er simpelthen alt, hvad man kan forstille sig til børn i køkkenet.

Rosa har fået lov til at teste:

WP_20130924_024

Svane skærebrættet, som du finder her, og kiddiKutter, som du finder her

Rosa har nu fået lov til at deltage aktivt i madlavningen hver aften, og hun nyder det! – Kniven er børnesikker, og hun kan ikke skære sig på den! – Så mor er også mere rolig, når Rosa er med i køkkenet. Lige nu pga. hendes alder skærer hun kun meget bløde ting, som avokado, æg, bananer osv., men andre ting skal nok kommer, når hun bliver lidt ældre.

WP_20130924_020

WP_20130924_006Rosa er meget optaget, når hun får lov til at deltage ude i køkkenet! Og selvom at det hun skærer typisk er spist inden jeg ser mig om, så er vores hverdagsaftner med madlavningen bare blevet meget mere afslappet og skønne 🙂 Jeg er stensikker på at der kommer flere ønsker til køkkenartikler til Rosas størrelse på hendes ønskeseddel til jul.

Det er så hyggeligt, at jeg nu har Rosa med i køkkenet! – Hun er min lille køkkenhjælper, som giver mig flere smil i hverdagen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.