Mine Racoon Outdoor favoritter AW14

Racoon_AW14_favoritterJa, jeg må jo igen undskylde at fokus for mig ligger hos pigerne. Der er super mange fede styles til drengene, men det er altid pigeudgaverne jeg naturligt stiler imod. Jeg arbejder virkelig på at huske jer drenge mødre! – Og det skal nok komme:)

I går sendte Racoon Outdoor alle deres lækre nyheder på webshoppen for deres efterårs/vinterkollektion 2014. De har denne gang vist flere styles med close up foto af stoffets struktur, som giver en god fornemmelse af de viste styles for den almindelige forbruger.

Jeg har i år gennemgået den fine kollektion for at finde netop mine egne personlige favoritter, som I kan se på billeder for oven. Det er vist ikke til at skjule, at jeg er en af de store fans af Racoon Outdoors signatur hjerter. Signatur hjerterne, som går igen på alle mine favoritter for kollektionen AW14.

Sammensætningen af favoritterne for i år skaber en sammenhæng i farverne og de forskellige tøjkategorier, således at der altid vil være matchende styles efter alle vejrforhold. Vi ved jo alle at det danske vejr ikke er forudsigeligt;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.