Mors dag + gode rabatter

I dag er mors dag! – Og jeg håber at alle I skønne mødre nyder dagen sammen med jeres skønne børn. Der er jo mange forskellige måder at markere denne dag på, så det lader jeg være helt op til jer selv:) Jeg har tilbragt min dag sammen med mand og barn.

Jeg blev forkælet med en lækker morgenmad, blomster og chokolade. Selvom dagen ikke er en nødvendighed, så er det en skøn lejlighed til at nyde sit eget mor-skab og ens egen mor. IMG_6687IMG_6690

Jeg nyder min dag fuldt ud 🙂 Blomster, chokolade og en god kop kaffe, så kan det næsten ikke bliver bedre. Lige nu sidder jeg i sofaen og drømmer om lidt nyt til kontoret.
Denne fine blyantsholder fra Lucie Kaas ville passe perfekt til mit kontor eller evt. til et børneværelse. Der er i dag minus 20% på den i anledningen plus tilbud på en masse andet lækkert til boligen indenfor mange kendte mærker.  Du skal bare tilføje rabatkuponen “Mors Dag” i indkøbskurven på webshoppen, så fratrækkes de 20 % rabat automatisk.
Tilbuddet er gældende i dag, søndag den 11. maj 2014, til kl. 23.59.

Bordfolk blyantholder - Hvid pige

1 thought on “Mors dag + gode rabatter

  1. Pingback: Mors dag 2015 – Lidt tanker om dagen og gaveideer | Smil-i-hverdagen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.