Nyheder fra Lyngby By Hilfling Design

Lyngby_ByHilflingDesign_299DKK 499DKK 799DKK Lyngby_ByHilflingDesign_299 DKK 499 DKK 799 DKKLyngby_ByHilflingDesign_mood_family Lyngby_ByHilflingDesign_mood3_399DKK_599DKK_899DKK

Der er kommet flere nyheder fra Lyngby By Hilfling Design. Denne gang er det de smukke vaser, som er kommet i krystalglas og en fin grå farve. Den grå vase kommer i 3 størrelser i prisklassen 299 kr – 799 kr, og forhandles eksklusivt kun i Imerco. Vasen i krystalglas kommer også i 3 størrelser i prisklassen 399 kr – 899 kr. Krystalvasen er en overraskelse, da mange mennesker i dag nok forbinder krystalvaser med noget gammelt! – Jeg tror dog på, at By Hilfling Design netop her har ramt en god kombination af noget nutidigt og meget klassisk. Så den moderne familie vil tage godt imod den nye udgave af Lyngby vasen.

I efteråret 2012 relancerede By Hilfling Design den kendte Lyngbyvase i 3 forskellige størrelser på 15, 20 og 25 cm med den største tænkelige omhu og respekt for vasens særlige historie. Daniel Hilfling har udover vaserne skabt en flot Lyngby skål, som kom i handlen i året 2013. Der skaber en god sammenhæng mellem de nye moderne ønsker for boliginteriør og det klassiske riflede Lyngby univers.

Tidligere har jeg skrevet omkring den grønne skønhed fra universet (her)! – Og min drøm er, at der kommer flere til min private samling 🙂 Deres kvalitet er nemlig helt i top. Et punkt omkring kvalitet, som jeg vil komme ind på i et kommende indlæg.

De smukke nyheder kommer i handlen i august 🙂

1 thought on “Nyheder fra Lyngby By Hilfling Design

  1. Pingback: 1 undskyldsindlæg, 1 tak og 1 fremtid | Smil-i-hverdagen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.