Så er vi i mål! – og et lækkert udsalgstip

WP_001374

Så er sommerferien for hele familien desværre slut for i år, og vi kan se tilbage på nogle dejlige uger i sommerhus sammen alle 3. Vi landede i mål allerede i søndags, men vi skulle lige have et par dage til at falde helt ned efter ferien.

Bloggen har i ferien stået helt stille, og det er vel også okay, ikke? En gang imellem er der bare behov for at trække stikket helt ud, og lade mails og telefoner passe sig selv 🙂 Jeg nyder i hvert fald muligheden.

Desværre har den danske sommer ikke været helt, som jeg husker den! – Synes I også at der bare har været for meget regn og skyer. R har på ingen måde fået brugt alt hendes lækre sommertøj! – Jeg håber august bliver bedre, så de lækre sommerkollektioner kan komme til deres ret. En fordel ved den danske sommer er dog, at man kan finde så meget lækkert sommertøj på udsalg helt op til minus 60% på mange lækre brands.

F.eks. er den smukke cardigan, som R har på billedet, lige nu på tilbud med minus 60%. Det er ingen hemmelighed at vi har en stor forkærlighed for Phister og Philina, som lige nu har et stort og lækkert udsalg til både drenge og pige med op til minus 60%. Det er et lækkert udsalgstip, som jeg klart kan anbefale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.