Siden sidst!

En to tre! – Så blev det februar og ferie for rigtig mange. Der har i 2015 desværre ikke været mange indlæg fra min hånd her på bloggen. Jeg har forsøgt at følge med i forhold til alle vores planer i privaten, og i forhold til en masse skønne opgaver på jobbet.

December, januar og februar gik alt for stærkt, og jeg havde virkelig brug for at være i nuet sammen med min familie og venner. Det er svært, når man gerne vil alt og kun har begrænset tid. Men det kender de fleste børnefamilier i dag nok alt for godt!

I januar fyldte jeg 30 år! – Og havde en masse planer for indlæg omkring en rund fødselsdag, når man er blevet mor. Det blev der desværre ikke så meget af! – Men jeg fik da skrevet omkring den nemme og hurtige lækre lagkage, som specielt var et hit hos børnene

Vi tyvstartede efterårsferie, og holdte allerede ferie i uge 6. En skøn uge, hvor vi havde tid til nærvær og hygge. Heldigvis faldt der sne i næsten hele landet, og ugen kunne for alvor kaldes vinterferie 🙂 Der er et par billeder derfra nedenfor.

De seneste dage har vist tegn på forår, og jeg glæder mig til den kommende tid, som bl.a. står på fastelavn, 3 års fødselsdag og meget mere. Man kan jo kun blive glad i låget af et lækkert pust energi fra solen.

ferie1ferie2 ferie3ferie4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.