Smuk forårsjakke fra Racoon Outdoor

imageDet er så dejligt med forår. R er begyndt i børnehave, og det går faktisk rigtig godt med hende. Det er måske, når alt skal frem, hårdeste for hendes mor. Der er masser af leg i børnehaven, og en masse nye børn for hende at lege med. Solen er for alvor begyndt at dukke frem, og det er ensbetydende med at børnene selvfølgelig også leger mere ude end de har gjort har i vintermånederne. Forleden stod der et dejligt skilt i børnehaven, at flyverdragten gerne måtte blive hjemme nu! – og de gerne så termotøj medbragt i stedet. Så dejligt! – Nu må det skønne forår gerne komme, ikke?

Selvom termotøjet er anbefalet i børnehave endnu, så er R altså også så småt begyndt at bruge hendes nye fødselsdagsgave fra Racoon Outdoor. En virkelig fin jakke, som jeg gerne vil vise jer i dag. Pigeudgaven fås i 3 forskellige farver i størrelserne 104-134 cm, og i en babypigeudgave i størrelserne 74-98 cm. Der findes selvfølgelig også en drengeudgave  og en babydrengeudgave i 3 forskellige farver.

R har fået en fin rød udgave med fine hvide prikker og fine detaljer i blå og lys grøn, men den fås også i en fin pigeblå eller print med blomster. Til drengene fås jakken i blå eller grøn med stjerner, og det fineste print med biler.

image

Jakken er lavet af den lækreste bløde kvalitet med en lækker blød fleece indeni. Den er vand og vindafvisende, og samtidig en dejligt lun jakke med inderfor i hætte og jakke. Alt i alt en jakke, som kan bruges fra det tidligere forår til efteråret kommer. Derudover er jakken fyldt af praktisk og funktionelle deltaljer hele vejen igennem, bl.a.
1. En synlig reflekskant rundt ved armene og om bag ryggen.
2. En god lynlås, som kan gå helt op til halsen, som er praktisk især i de kolde forårsdage.
3. Den skønner ærmelukning ved hænderne, som sikre bl.a. at barnet ikke bliver “ramt” af kulde.
4. Letheden i jakken, som gør det dejligt for ethvert børnehavebarn at lege.
Det er svært at bestemme, hvilken slags overtøj et børnehavebarn har brug for! – Jeg prioriterer helt klart komforten til R. Og så gør det jo ikke noget, når designet følger med morens tanker for lækkert børnetøjsdesign 🙂

Jakken kan fx købes lige  HER til pigerne og HER til drengene

imageimage image

1 thought on “Smuk forårsjakke fra Racoon Outdoor

  1. Pingback: 1 weekend, 1 spring sale, 1 vinder | Smil-i-hverdagen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.