Smukke forårsnyheder fra Eva Solo 2015 skaber fornemmelser for forår

togo_evasolo_image outdoor_evasolo_image studenten_evasolo_image_dk

Nyhederne fra Eva Solo SS15 er gået direkte ind på min liste over bolighits her til det kommende forår. Jeg bliver helt glad i låget, når jeg ser deres image billeder fra den smukke nye forårskollektion.

Billederne refererer til en masse skønne hverdagsglimt og oplevelser i det kommende 2015. For uanset om vi vil det eller ej, så hænger vores hverdagsglimt jo sammen med de skønne oplevelser i ferier og weekender. Jeg ville i hvert fald ikke undgå nogle af delene.

Det første hverdagsbillede kan alle travle mødre nok forholde sig til, og det kunne sagtens være min drikkedunk eller termokop! – Det viser den travle hverdag, hvor man er på vej ud af døren. Helt ærligt, så er netop de to ting blevet en afhængighed ved mig.

Andet billede viser en skøn forårsaften på terrassen med en skøn fireglobe (bålsted). Jeg drømmer selv om en smuk terrasse til foråret, og kunne ikke forestille mig noget bedre en denne fireglobe til aftenhygge på terrassen.

Sidste billede viser en god sammenkobling af flere skønne fester, som kan komme i det kommende forår og sommer. Jeg kan kun glæde mig over, hvad det kommende forår byder på. Nogle begivenheder er kendte i 2015, mens andre vil komme løbende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.