Smukt sengetøj i børnehøjde

Efter mange overvejelser gav vi R en fin lyserød seng i julegave i voksenstørrelse. Det var simpelthen den seng, som faldt bedst sammen med de voksnes smag for seng og barnets ønske om seng.

Vi havde egentlig ikke overvejet at et skifte til en større seng også indebar en voksendyne i stedet for hende elskede juniordyne. Det blev dog hurtigt klart at det var en god ide at skifte til en voksendyne.

En voksendyne er = nyt sengetøj. Nyt sengetøj til en pige på 3 år er dog ret svær at finde! Da jeg ikke gider at bruge flere hundrede kroner på sengetøj med motiver, som er umoderne indenfor f.eks. det næste års tid og af en dårlig kvalitet, som jeg ikke selv gider bruge. Samtidig skal sengetøjet ikke være kedeligt i børnehøjde! – Der er alt for meget sengetøj, som forhandles i diverse børnetøjsbutikker, som ene og alene er lavet efter forældres smag og ikke tænker på børnene og deres barnelige sjæle. Vi har tidligere været rigtig glad for det fine sengesæt med elefanter, men der skal også fornyelse til en gang imellem.

Freds World er en af de få brands, som laver smukt kvalitets sengetøj i børnehøjde. Der er lagt vægt på børnene og deres barnlige sjæle. Der skal være plads til leg og fantasi. Jeg er helt sikkert stor fan! – Jeg ville elske at have et af deres sæt sengetøj til R. Der er flere forskellige valgmuligheder, og det er egentlig det eneste problem 😉 Til pigerne er der i denne sæson vægt på Daisy, Fred i pigeudgave og det smukke My I i en flot violet. Til drengene er der cowboy for alle pengene, Fred i drengeudgave og det fine My I signaturprint i en fin lyseblå. MY I udgaven er endda lavet i en smuk unisex udgave i den fineste lysegrå, som også ville være rigtig fin i voksensoveværelset.

Jeg havde muligheden for at se nærmere på Freds Worlds babysengetøj sidste sæson, og jeg er vil med deres lækre bomuldskvalitet. Tænk at kunne svøbe en lille fin baby ind i det skønnest sengetøj! – Der er ikke noget bedre. Sengetøjet er fremstillet af 100% økologisk bomuld, og det er GOTS certificeret, dvs. at det indeholder ingen skadelige stoffer – formaldehyd, nikkel eller lign.

Tag et kig på de fine udgaver af sengetøj nedenfor, som alle kommer i baby, junior og voksenudgave. Der er lidt for enhver smag, og noget børnene aldrig bliver trætte af! – Der skal være plads til leg og fantasi. Der er flere forskellige udgaver på Freds Worlds webshop.

1579001500_018353101 1579001404_017424702 1579001600_018353101 1579001801_017424702

aff. links

1 thought on “Smukt sengetøj i børnehøjde

  1. Pingback: Velkommen i soveværelset! | Smil-i-hverdagen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.