Sommerfristelse til boligen

Lyngby vase goldDen smukke originale og stilrene Lyngbyvase har igennem flere indlæg været omtalt her på bloggen. Jeg har bl.a. skrevet indlæggene “LYNGBY VASEN BY HILFLING DESIGN“, “Haven! – Og den “lille” forskel på porcelæn” og “Nyheder fra Lyngby By Hilfling Design“.

Vaserne, skålene og fyrfadsstagerne passer ind i alle hjem og stilarter med deres enkle søjleformer. De er smukke sammen og hver for sig – og med og uden blomster. Der er flere end 20000 billeder på instagram med #lyngbyvase.

Lyngby by Hilfling, som lægger stor vægt på respekten for det originale design, har været en tur i porcelænsarkiverne og har hentet inspiration til at tage en af klassikerne fra det oprindelige sortiment op – nemlig Lyngbyvasen med en fin lille guldkant. Den fine nyhed fra Lyndby by Hilfling kommer til at gå under “De Luxe Edition”.

Den nye Lyngby by Hilfling De Luxe Edition består af hvide porcelænsvaser i tre størrelser med en smal guldstribe i kanten, for dels er der noget klassisk og elegant over guldet, og dels har det jo vist sig, at guldstriber er voldsomt eftertragtede for tiden. De guldkantede Lyngbyvaser hører som nævnt til blandt det oprindelige Lyngby-sortiment, og selv om det umiddelbart gør vasen lidt mere ”fin”, passer det godt ind i tidens trend med det lille metal-touch. Og det sjove ved den nye De Luxe udgave er, at den faktisk kan fremstå ret rå i den rette sammenhæng.

Den fine nye vase er i handlen nu! – Og er den super fin sommernyhed til boligen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.