Test af Crafted By konceptet – del 1

I forbindelse med den kommende fars dag den 5. juni har vi testet Crafted By konceptet. Crafted By er bygget pü konceptet, at skrÌddersy sin egen øl. Man kan selv vÌlge styrke, bitterhed, farve, ekstra smagsnuancer og etiketten designer du selvfølgelig ogsü selv.  

Konceptet: Endelig et produkt til far, øl-elskeren eller en helt sÌrlig lejlighed, hvor et ellers meget upersonligt produkt nu kan gøres personligt. At lave og bestille ens egen øl med speciel etikette übner op for nye muligheder i forbindelse med sÌrlige festlige begivenheder, som fars dag, bryllupper, barnedüb, fødselsdage osv.
Det er gjort let for os, og hjemmesiden er nem at navigere rundt i. Den er meget intuitiv med stort fokus pü at alle aldre og køn kan hündtere den. Som I kan se ovenfor lavede min pige selv hendes udgave af etikette til fars dags øllen.

Hvorfor blev det øl til fars dag? – Fordi det er personligt, samtidig med at det er et forbrugsprodukt, som ikke fylder i skabet efterfølgende. Vi omgiver os med alt for mange ting, som nok ikke bliver brugt efter en bestemt begivenhed.

Pris og kvalitet håber jeg hænge sammen 😅 men det må vi se, når jeg modtager produktet. Så der vil selvfølgelig lige komme en test del 2, når øllene gerne skulle være klar til afhentning inden den 28. maj. Derudover synes jeg faktisk at produktionstiden er utrolig fornuftig. Pt. kan man forvente levering af en specialordre inden 10 dage efter ordren er lagt.

Det er nok ikke en hemmelighed at jeg er solgt til dette koncept, og dette indlĂŚg er skrevet af ren begejstring for konceptet. Der foreligger dog aff. links i indlĂŚgget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. KrĂŚvede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.