Test af lykkepose fra småfolk

Jeg tog for 14 dage en chance og bestilte en lykkepose til lillebror fra småfolk. En pose, som småfolk laver ud fra deres lagersalgsrester, tilpasset efter køn og størrelse. Nogle kunder har været meget utilfredse, og ikke skrevet nogle særlig søde ting på bl.a. Facebook, men jeg forstår simpelthen ikke, hvorfor man ikke kontakter småfolk direkte, hvis tingene ikke er, som forventet. Nedenfor kan I se den pakke, som jeg modtog:Jeg er yderste tilfreds. Lillebror manglede det hele, og jeg er imponeret over at småfolk giver sig tid til at sammesætte poserne, således at de matcher lidt eller er indenfor samme stil. Det er således ikke sidste gang jeg tager denne chance. Derudover tog de særligt hensyn til noget jeg helst ikke ville modtage i pakken, og det ønske imødekom de også. I kan tilmelde jer til småfolks nyhedsbrev, og blive opdateret, hvornår de igen sælge lykkeposer. Denne gang blev de udsolgt på 17 timer.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.