Trunki på tilbud! – få linket her

Jeg har såå længe været helt vild med de fine kufferter fra Trunki! – En mere børnevenlig kuffert kan man vel næsten ikke finde? Eller jeg har i hvert fald ikke fundet en 🙂
De fås i 11 lækre udgaver i Trunki børnekufferten, og jeg kan se, at mange i bl.a. blogland og i min omgangskreds har været rigtig glade for dem her hen over sommerferien.

Desværre er vi ikke en meget rejsende familie, så jeg har egentlig ikke overvejet kufferten før nu! – Jeg har nemlig langt om længe fundet den med rabat eller tilbud (Kald det, hvad I har lyst til 😉 ) I kan finde tilbud på trunki kuffert inkl. fri fragt med gls. Ps. der er også andre fine produkter på tilbud fra Trunki.

Trunki FriedaTrunki HarlyTrunki BernardTrunki FreddieTrunki TerranceTrunki TrixieTrunki GruffaloTrunki børnekuffert Rex

Aff. links

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.