Ugens udsalgstip: til alle rum i og udenfor boligen

Det er for alvor blevet forår! Og i takt med bedre og bedre vejr og mere og mere solskin er det begyndt at krible i fingrene for ny indretning både indenfor og udenfor i haven.  

Ønsket om ny indretning bevirker, at jeg selvfølgelig altid er lidt på udkig efter fine nye ting, som kan skabe en god og hyggelig forårsindretning. I denne uge er jeg bl.a. faldet over Purestylelivings fine outlet kategori, som indeholder varer fra Ferm Living, Rice, Speedtsberg, House Doctor, Hay,  En Gry og Sif, Qualy, Medusa, Susanne Schjerning mv. med meget gode rabatter og tilbud.

Jeg er specielt faldet over den fine sættekasse i akryl fra Blomingville, som er et godt alternativ til de mere kendte sættekasser fra andre kendte mærker. Bl.a. selvfølgelig pga. prisen, men også den lethed, som den vil tilføre et rum fremfor de mere almindelig sættekasser i træ.

Derudover er jeg helt vild med alle de fine farver fra Rice, hvor man i outlet kategorien bl.a. kan finde drikkedunke, madkasser, engangsservice, tallerkner, skåle, foderbræt mv. i et væld af fine farver. Lige til at blive glad i låget af 🙂 R har bl.a. det fine piskeris fra Rice, som lige nu er på tilbud til 39 kr,  til hendes legekøkken.

Her til sidst vil jeg afrunde med en af min andre favoritter, som er Billy kurv fra Ferm Living. Der er forskellige størrelser og udgaver, som ville være så fine til rigtig mange formål både på et børneværelse eller i andre rum af huset/lejligheden.

Hvad med jer? har I også lyst til at der snart skal lidt forår ind i jeres hjem igen?

aff.links.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.