Uld’er I hjemme ved jer? – 4 gode råd om uld og lækker rabat på uld, samt mange andre gode mærker

Kan I lide uld hjemme ved jer? Vi begyndte for alvor på uld sidste år, og nu igen er det tid til at tænke på i efteråret

Har I uldbørn hjemme ved jer? – Jeg har tidligere bestemt ikke været tilhænger af uld, men jeg er blevet klogere efter at vi er blevet en mere i familien. I dag er jeg faktisk stor tilhænger af uld! Og man kan få de lækrest bløde børneting i dag, især er jeg held vild med uld/silke. Ulden er temperaturregulerende og den skønne silke gør det bare helt fantastisk at have på.

Sidste år fik jeg for alvor øjnene op for uldens egenskaber, og det var været en kæmpe succes. Fra at jeg havde et barn, som havde svært ved at holde varmen eller blev for varm, fik jeg lige pludselig en glad for tilfreds baby med den perfekte temperatur.

En ting, som er udfordringen ved at have uldbørn er, at det er så pokkers dyrt. Så hermed 3 gode råde til nybegynderne 🙂 :

  1. Køb uld, når det er på tilbud
  2. Begræns antal styk. Alt uld kan vaskes sammen, da det koldt vaskes.
  3. Find den kombination du synes bedst om (uld/silke, 100% uld eller uld/bomuld)
  4. Husk at bruge uldvaskemiddel eller bevarer du ikke den selvrensende effekt, som uld ellers har.

Herhjemme er vi rigtig glade for uld/silke, som Engel og Joha laver. Derudover bruger vi også FUB, men her skal I lige være opmærksomme på at størrelserne på nogle af uldmodellerne godt kan være lidt små.  Derudover har jeg lige bestilt en Selana strik hjem til mindstemanden, og en minimalisma hue.

Og som jeg tidligere skrev er det bare lidt sjovere med uld, når det er på tilbud og kun i dag kan I opnå minus 15% på en masse lækker tøj i uld til jeres børn og en masse andre lækre ting ved parcellet.

Brug rabatkoden: EFTERÅR

Tilbuddet gælder ikke mærkerne Konges Sløjd og Naturkind. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter eller bonusordninger. Herunder Forbrugsforeningen.

aff.links

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.