Velkommen på badeværelset! + en konkurrence

image

Sikke et vejr, som byder os i dag! – Ikke lige det mest fantastisk vejr 🙁 Her, hvor jeg sidder, har vi regn, regn og mere regn. Så jeg har brugt lidt tid på at tænker over, hvordan det kunne blive en lidt bedre “helt almindelige onsdag”? – Og løsningen er kommet til dette indlæg, da jeg byder jer indenfor på mit badeværelse. Det er ikke sket tit, og da slet ikke udenfor mommyblog området 🙂 Ikke desto mindre sker det i dag!

Velkommen ind!

Specielt i dag vil jeg nemlig skriver om tandbørsten! De færreste tænker over, hvordan den ser ud – den er der bare. Vi har fået lov til at teste en tandbørste, der ikke bare skal gemmes væk, men rent faktisk kan tilføje farver, stil og personlighed til rummet?

Jordan har nemlig indgået et samarbejde med den norske designkvartet Scandinavian Surface. Det er der kommet en serie af 12 flotte, sjove og underfundige tandbørstedesigns ud af, der lyser op på badeværelseshylden. Tandbørsten kan nu stå fremme i stedet for at blive gemt væk, som mange normalt gør. Det nordiske design skaber en enkelthed, og skøn harmoni med mange danske indretninger.

Det er en super fin serie, som jeg ville ønske også kom i en børneudgave. Jeg tror, det ville blive en succes, hvis børnene fik lov til at få lige så fine tandbørster, som forældrene.

image

Og nu til det sjove her på en helt almindlige kedelig onsdag! – Jeg har nemlig fået lov til at give en af jer læsere muligheden for at afprøve den fine nye serie fra Jordan.

I kan i dag vinde:

 • 3 stk Individual tandbørster i forskellige designs med lille børstehoved
 • 2 stk. Individual tandbørster i forskellige designs med stort børstehoved
 • 2 pakker Easy Reach Flosser 

For at deltage skal I blot skrive en kommentar nedenfor! Det er ikke noget krav at være fast læser på bloglovin, men du er meget velkommen :) Og hvis du har lyst til at dele denne giveaway på sociale medier, som facebook, blogs, instagram eller lign, så vil jeg blive meget glad.

Jeg trækker en tilfældig vinder søndag d. 19. april. 2015, kl 20

39 thoughts on “Velkommen på badeværelset! + en konkurrence

 1. Marlene Høj

  Jeg vil gerne prøve dem – Satser på at børsterne er med medium hårdhed 🙂
  Hav en dejlig dag!

  Svar
 2. Katrine Gunnersen

  Uh – en grund mere til at synge ekstra meget “Du skal børste dine tænder” – en god børste tænder sang når man er 3 år og hader tandbørsten

  Svar
 3. June Spuur

  Det kunne da være super fedt at endelig få nogle tandbørster der kan “tåle” at se dagens lys. Generelt er det jo – som du skriver – nogle man gemmer væk og ikke ligefrem har stående fremme som “pyntegenstande”. Med et meget lille toilet skab er der som regel aldrig plads nok – så at kunne tillade sig at have dem stående fremme ville da afhjælpe lidt og måske huske barnet på at nu er det nu 🙂
  Krydser fingre for at være den heldige 🙂
  kh June
  jusp@hotmail.dk

  Svar
 4. Camilla A

  Sikke en skøn præmie!
  Det ville være dejligt ikke at skulle bruge mine SU-penge på nye tandbørster. 🙂

  Svar
 5. Maria Ørum

  Vil er en familie på 6, så der bliver kastet en masse penge efter tandbørster…gør jo heller ikke spor at de er pæne 😉

  Svar
 6. Marianne Juhl

  Super lækker præmie
  Med 3 teenage drenge i huset – kærester og kammerater , så er der gennemgang af mange tandbørster her i huset 🙂

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.