Vind smukt økologisk sengetøj fra Manostiles

Så er det endelig fredag igen, og jeg kender ingen bedre måde at starte weekenden end at kunne starte en super lækker konkurrence her på bloggen.

Det er nemlig blevet tid til en konkurrence, som jeg kører i samarbejde med Manostiles. Manostiles Danish Design er kendt for smukke grafiske mønstre og farver, som kommer til udtryk på smukke altmulig-æsker, boligtekstiler og smukke fyrfadsstager i et let og moderne design. I kan læse om designeren Mette Lindeberg her, som er kvinden bag Manostiles.

_MG_8073

I forbindelse med bloggen har jeg fået fat i et smukt sæt baby sengetøj fra Manostyles nye tekstilserie til børn, som jeg hermed udlodder til en heldig læser. Sengetøjet er i den lækre grå udgave, så det kan bruges både til piger og drenge.

IMG_8072

Sengetøjet er lavet i et super blødt materiale og 100% økologisk bomuld, og samtidig er designet klassisk, moderne og stilrent. Dynebetrækket er desuden med skjult lynlåslukning, så barnet undgår at opfatte lynlåsen i søvnen. Sengetøjet bliver endda leveret i et smukt bomuldsnet, som kan fungere i flere forskellige henseender. Det er tydeligt at der igennem hele udviklingsprocessen har været fokus på barnet – og hvad sengetøjet kan komme ud for. Et helt sikkert hit til de kvalitetsbevidste forældre.

_MG_8070

Men nu til konkurrencen! – For at deltage skal I blot skrive en kommentar nedenfor.

Jeg trækker en tilfældig vinder torsdag d. 13. nov.

Det er ikke noget krav at være fast læser på bloglovin, men du er meget velkommen :) Og hvis du har lyst til at dele denne giveaway på sociale medier, som facebook, blogs, instagram eller lign, så vil jeg blive meget glad.
Derudover vil jeg blive glad, hvis du vil fortælle mig omkring din favorit fra Manostiles, men dette er ikke et krav. Manostiles er på facebook her og webshoppen er her.

33 thoughts on “Vind smukt økologisk sengetøj fra Manostiles

 1. Katrine

  Hvor er det fint. Jeg er ret vil med deres børneplakat med træer og bjerge, synes de geometriske figure egner sig godt til børn:-)

  Svar
 2. Betty Jacobsen

  Dots Latte sengetøjet er vidunderligt og smukt. Vores 5. barnebarn bliver født i December, så jeg ved hvor sengetøjet vil bringe glæde, hvis jeg vinder.

  Svar
 3. Nanna

  Hvor er det fint. Det vil jeg meget gerne vinde til husets yngste Prinsesse på knap 5 uger. Som nr 4 i flokken er det begrænset hvor meget nyt hun har fået, så ville være dejligt med lidt ekstra forkælelse 🙂

  Svar
 4. Cathrine Bruhn

  Hvor er det fint. Jeg vil gerne vinde det dejlige sæt, så jeg kan give min lille nye nevø en ekstra gave. Så han komme til at sove rigtig som en prins.

  Svar
 5. Mie Bruhn

  Jeg er sikker på mit barnebarn Valdemar , vil sove godt sammen med de andre stjerner, så jeg vil gerne deltage.

  Svar
 6. Tabita Lysdal

  Åhhh det ville jeg elsker at vinde til min smukke datter!! det er bare så fint!
  Hmm favorit(er) er svært at vælge er vild med deres ting 😉
  X’er finger
  God dag // T

  Svar
 7. Pingback: Endnu mere kvalitets legemad i træ på tilbud – Få links her! | Smil-i-hverdagen.dk

 8. Katrine K

  Kender ikke mærket endnu, men det ser da ud til at være flot sengetøj – det vil jeg gerne vinde til min datter 🙂

  Svar
 9. Pingback: Jeg trækker snart en vinder! | Smil-i-hverdagen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.